Fogászati szolgáltatások

Implantológia

A fogászati implantátum nemcsak egy vagy több fog pótlására, hanem teljes fogatlanságra is olyan megoldást kínál, amely hosszú távon adja vissza a rágás, a nevetés és a beszéd legtermészetesebb módját. Az implantátumok beültetését segíti a coDiagnostix by Dental Wings szoftver, melynek segítségével előre megtervezhetjük az implantátumok helyzetét. A műtéteket éberszedációban is el tudjuk végezni. Rendelőmben a Straumann Group prémium Straumann és Neodent implantátum rendszereit használjuk.
DENTO-ALVEOLARIS SEBÉSZET

Dento-alveoralis sebészet

Fogeltávolítás, műtéti fogeltávolítás (betört gyökerek eltávolítása), bölcsességfog eltávolítás, csontpótlás, arcüregemelés, foggyökércsúcs rezekció- a W&H Piezomed készülék segítségével fájdalommentesen. Lágyrész szövetek gyulladásainak kezelése lézer és elektrokauter segítségével.
mosoly tervezés

Mosolytervezés

Fogaink olyanok, mint a névjegykártyánk, személyes megjelenésünk részei . Gondtalanul nevetni, vonzónak lenni. Harmonikus mosolyt szeretne? Ebben segítünk Önnek!
Számítógép, fotók segítségével tervezhető meg és alakítható ki az arcfelépítéshez leginkább illeszkedő fogazat. A grafikai program szinte élethű képet ad a várható eredményről, így Ön már a beavatkozás megkezdése előtt megismerheti a végeredményt és ennek tudatában dönthet.

Fogpótlás

Az egészséges, ép fogak mindennapi életünk természetes részei. Fontosságukat igazán akkor érezzük, ha bármelyiket elveszítjük. Legyen ismét teljes a mosolya!

Teljes és részleges kivehető fogpótlások, rögzített fogpótlások-korona és híd, implantátumra készített korona és híd, teljes fogatlanság esetén csavarozható rögzített fogpótlás 4 vagy 6 implantátumra (all-on-4 , all-on-6).

Diagnosztika

Minden kezelés alapja a pontos vizsgálat.
Részletes vizsgálat alapján tudjuk elkészíteni a diagnózist, a megfelelő kezelési tervet . A vizsgálat első eleme a klinikai szájvizsgálat, a fogazat, szájnyálkahártya, fogágy vizsgálata. Fogpótlás, fogszabályozás tervezéséhez szükséges a fogászati digitális fényképezés, az elkészített fotók kiegészítik a diagnózist és segítenek a digitális tervezésben . Szintén nagyon fontos a 2D vagy 3D dimenzióban készített felvételek, RTG, CBCT felvétel. A felsorolt diagnosztikai lépések segítenek egy komplex diagnózis és kezelési terv elkészítésében.
Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat

Fogazata legyen ismét ép és szép! A esztétikai fogászat keretében a megbetegedett fog gyökérkezelését , a szuvasság miatt elveszített foganyag pótlását, helyreállítását végezzük, visszaállítva a fog anatómiai formáját és funkcióját, megszüntetve a fogérzékenységet és fájdalmat.

Teljes körű foggyökérkezelés, esztétikus fogszínű tömések, inlay-onlay , kompozit direkt héjak kontaktlencse vékonyságú direkt héjak.
Happy Smile

Happy Smile

A HappySmile láthatatlan fogszabályozó rendszer a fogszabályozás legújabb módja, mely lehetővé teszi, hogy megnyerő mosolyra tegyen szert! A sínek esztétikusak, kivehetőek így könnyedén tisztán tarthatja fogait és a fogszabályozót egyaránt.

A láthatatlan fogszabályozó rendszer alapja a high-tech 3D technológia. Egy számítógépes program előre megtervezi az elvárt mosolyt, az anatómia szabályainak betartásával. A Happy Smile fogszabályozás a legjobb választás, ha alternatívát keres a felragasztott fogszabályzók helyett.
Parodontológia

Parodontológia

A fogágybetegségek kialakulásának egyik legfőbb oka, ha a fogakról nem távolítják el a lepedéket, fogkövet.Mivel a fogkő nagyon erősen tapad a fog felszínéhez, ezt otthoni fogápolással nem lehet eltávolítani – fogorvos vagy dentálhigiénikus professzionális segítségére van szükség. 

Fogkőeltávolítás, polírozás mellet a már kialakult fogágybetegséget kezeljük regeneratív anyagokkal, ha fehérebb fogakat szeretne lehetséges fogfehérítés a rendelőben és otthon.

Árak

Az árak tájékoztató jellegűek. Pontos kezelési terv és ár kizárólag csak személyes vizsgálat után készíthető el.
Kezelés Ár
Konzultáció 7.000 HUF
Fogkőeltávolítás 15.000 HUF-tól
Fogfehérítés rendelőben 50.000 HUF
Esztétikus fogtömések 10.000 HUF-tól
Tejfog tömés 7.000 HUF
Gyökérkezelés 10.000 HUF-tól
Fogeltávolítás 10.000 HUF-tól
Fémkerámia korona 35.000 HUF-tól
Cirkónium-dioxid korona 74.000 HUF-tól
Préskerámia e-max korona 80.000 HUF-tól
Teljes kivehető fogsor 110.000 HUF
Neodent implantátum (Straumann Group) 100.000 HUF
Telefonon a +36 20 21 000 12-es számon érdeklődhet vagy emailen az info@drnagygabor.hu
Adatkezelési és felhasználási feltételek